Το υπέροχο και λαμπερό νυφικό της καλλονής συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου! (εικόνα)

O Χάρης Χριστόπουλος, ο γοητευτικός φωτογράφος παντρεύτηκε την πανέμορφη Ανίτα Μπραντ, τη γυναίκα της ζωής του! Η Ανίτα, μακιγιέζ και hair stylist, δημοσίευσε φωτογραφίες από το ιδιαίτερο νυφικό της που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου!

Το ζευγάρι είναι μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουν να είναι φουλ ερωτευμένοι παρά τη διαφορά ηλικίας τους! Η πανέμορφη νύφη μοιράστηκε μαζί μας τόσο τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το νυφικό μακιγιάζ της όσο και το λαμπερό νυφικό της! Μοιράστηκε όμως και τη μεγάλη χαρά της για τον υπέροχο γάμο τους! «Κορίτσια δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοο να κρύψω την απέραντη χαρά που νιώθουμε!

Όπως το έχετε υποψιαστεί,

ΝΑΙ , είναι αλήθεια….έγινα κυρία Χριστοπουλου.Το βραδάκι σας περιμένω με το πιο Ευτυχισμένο live τις ζωής μουυυυυ»!

Πώς γνωρίστηκαν

Η Anita που κατάγεται από την ουγαρία,  ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

Πηγή:tlife.gr