3 Απλά Βήματα για να Επανακτήσεις τον/την Πρώην Σου

Το να προσπαθείς να επαναφέρεις έναν/μία πρώην στην ζωή σου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αν όμως πραγματικά θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, υπάρχουν τρία απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να έχεις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας:

1. Διατήρησε την Αυτοπεποίθησή σου

Η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Δείξε ότι είσαι άνετος/η με τον εαυτό σου και την κατάστασή σου. Επικεντρώσου στις δικές σου ανάγκες και στόχους πριν προσπαθήσεις να κερδίσεις ξανά τον/την πρώην σου. Όταν δείχνεις ότι είσαι αυτοδύναμος/η και ασφαλής, γίνεσαι πιο ελκυστικός/ή στα μάτια τους.

2. Επικοινώνησε με Διακριτικότητα

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να επαναφέρεις μια σχέση. Αλλά πρέπει να είναι διακριτική και όχι πιεστική. Ξεκίνα με ευγενικά μηνύματα και άφησε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σου. Μην δείχνεις απεγνωσμένος/η και προσπάθησε να δημιουργήσεις θετική εντύπωση.

3. Επανεξέτασε τα Σφάλματα του Παρελθόντος

Πριν προσπαθήσεις να τραβήξεις πίσω τον/την πρώην σου, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τα λάθη που οδήγησαν στον χωρισμό. Δείξε ειλικρίνεια και διάθεση για αλλαγή. Βελτίωσε τις πτυχές του εαυτού σου που χρειάζονται βελτίωση και δείξε ότι έχεις μάθει από τα λάθη σου.

Η διαδικασία του να επαναφέρεις έναν/μία πρώην στη ζωή σου απαιτεί υπομονή, αυτοανεξαρτησία και αυτοβελτίωση. Αν ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, έχεις καλύτερες πιθανότητες να ξαναφτιάξεις τη σχέση σου και να χτίσεις κάτι πιο δυνατό και θετικό.