3 ζώδια που κατηγορούν τον εαυτό τους για ότι τους συμβαίνει στη ζωή

Καρκίνος Σύμφωνα με την αστρολογία, το ζώδιο του Καρκίνου δεν παίρνει εύκολα κανένα είδος προβλήματος. Είναι συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους και τείνει να αντιδρά με την καρδιά τους περισσότερο από ότι με το μυαλό. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη επειδή θα βαρύνει σημαντικά τη συνείδησή τους, ειδικά αν το λάθος μπορεί να έχει βλάψει άλλο άτομο με κάποιον άλλο τρόπο. 

Ιχθείς: Κατηγορούν τον εαυτό τους όταν συγχέονται με συναισθήματα. Η τεράστια φαντασία τους κάνει τα συναισθήματα δύσκολα να ξεπεραστούν εκείνη τη στιγμή. Αντιδρούν πολύ συναισθηματικά όταν πρόκειται για λάθη. Αυτό τον κάνει να παίζει με την ενοχή. Τελικά θα κατηγορήσετε τον εαυτό σας εάν κάτι πάει στραβά ειδικά εάν κάποιος πληγωθει κατά τη διαδικασία. Το να είσαι τόσο ανιδιοτελής, είναι δύσκολο για τους Ιχθείς να μην επενδύουν τόσο συναισθηματικά.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι δεν ικανοποιούνται εύκολα. Κατηγορούν τον εαυτό τους όταν αλλάζει κάτι και αυτό συνεπάγεται τις αποφάσεις τους. Τα δίδυμα κατηγορούν γρήγορα αν κάτι πάει στραβά. Είναι μερικές φορές πολύ νευρικοί και η ανησυχία είναι ο καταλύτης για ότι πάει στραβά στη ζωή. Ο Δίδυμος πρέπει να θυμάται ότι δεν χρειάζεται να ξέρει τι θέλουν να είναι πάντα ευτυχείς, καθώς οι επιλογές είναι εντάξει. Απλά μην σταθμίζετε επιλογές, μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο από την άλλη πλευρά.