Το νέο τραγούδι του Light έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, οδηγώντας τον ίδιο στην κίνηση να εμφανιστεί δημόσια, ζητώντας συγγνώμη και ανακοινώνοντας πως πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγή των επίμαχων στίχων.
Το θέμα αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στην εκπομπή Weekenders, όπου ο Δημήτρης Πανόπουλος δεν έκρυψε την οργή του για τον γνωστό τράπερ.
Έξαλλος ο Συρίγος με τον Light: «Αυτά που λέει είναι για τα σκουπίδια… Είναι βαρβαρότητα»
«Όταν ανήκεις σε μια κατηγορία τραγουδιστών, που ο στίχος είναι το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει στη μουσική, θα πέσεις και σε τέτοια σφάλματα. Και δεν είναι θέμα λάθους, είναι θέμα αντίληψης. Στο τραγούδι δεν λέει ούτε για άτομα με αναπηρία, δεν λέει ούτε για άτομα με ειδικές ανάγκες που είναι επίσης τεράστιο λάθος να ονομάζεις έτσι τα άτομα με αναπηρία.
Χρησιμοποιεί τη λέξη “καθυστερημένος” μέσα. Καθυστερημένος είσαι μόνο εσύ που βγάζεις το τραγούδι, λυπάμαι! Και κανονικά είναι μεγάλο λάθος που το παίζουμε ως θέμα. Κανονικά αυτόν τον άνθρωπο, με τη μουσική που φτιάχνει, αν περνάει από το χέρι σου, πρέπει να τον εξαφανίσεις από τη δημόσια σφαίρα, όχι να τον αναπαράγεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.gossip-tv.gr