Αδερφός πατέρα Αντωνίου: Τα κυκλώματα δεν χώνεψαν όσα κατάφερε ένας φτωχός

Αδερφός πατέρα Αντωνίου: Τα κυκλώματα δεν χώνεψαν όσα κατάφερε ένας φτωχός

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπάει ο αδερφός του για τα όσα τον καταγγέλλουν – Θεωρεί ότι όσα γίνονται αποτελούν σχέδιο της Πολιτείας και κυκλωμάτων

Ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου ξέσπασε για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο τον αδερφό του και τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμου. Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», κατήγγειλε ότι όσα λέγονται δεν ευσταθούν και πως αποτελούν σχέδιο της Πολιτείας και κυκλωμάτων, τα οποία δεν θέλησε να κατονομάσει.

«Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;», ανέφερε αρχικά.

«Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή…Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όλος ο κόσμος ξέρει που πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός.», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου ξέσπασε λέγοντας «Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Τον αδερφό μας πως τον ξέρουμε και πως τον κρίνουμε και ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα.»

Χαρακτηριστικό στα όσα είπε είναι ότι «Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε όλα αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του.

Ο ίδιος εμπιστεύεται τον αδερφό του, τον αγαπάει και ξέρει ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι καλός άνθρωπος που έχει δώσει τη ζωή του για την Κιβωτό και τα παιδιά.

«Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος, δεν είναι χαζός. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά», κατέληξε ο αδερφός του.

Πηγή: www.diaforetiko.gr