Άγριες Μέλισσες: Αυτή η γνωστή ηθοποιός γίνεται… κάτοικος Διαφανίου

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν τη Δευτέρα (18/5) με νέα επεισόδια αλλά και με νέα πρόσωπα. Νέες αφίξεις θα έχουμε στη σειρά το επόμενο διάστημα.

Στο επεισόδιο 93 που θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου, μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες η Αλίνα Κοτσοβούλου. Η Αλίνα Κοτσοβούλου θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Βασούλας, έναν χαρακτήρα που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό από τα spoilers.

Η Βασούλα είναι η γυναίκα του Λια, ο οποίος ήταν στην ομάδα των χωρικών που κατέστρεψε τα χωράφια των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι. Η Βασούλα γνωρίζει για τη συμμετοχή του άνδρα της σε αυτή την καταστροφή και είναι ο μάρτυρας μέσω του οποίου μπορεί να οδηγηθεί ο Δούκας στη φυλακή.

Στην αρχή θα προσπαθήσει να καλύψει τον άντρα της, όμως σύντομα η πλοκή θα πάρει άλλη τροπή. Μέσα από αυτόν τον ρόλο, οι σεναριογράφοι περνούν ακόμα ένα μήνυμα, καθώς η Βασούλα είναι μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Θα καταφέρει, άραγε, να ξεπεράσει τους φόβους της, να βοηθήσει την Ελένη και ανατρέψει την κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες;

zappit.gr