Αιμιλία Υψηλάντη: Φέτος πέρασα μία ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην παντρευτεί τον σύντροφό της αλλά και στην ασθένεια που πέρασε.

«Νέες κοπέλες, πανέμορφες, μου λένε “τι πανέμορφη που είστε” και λέω “για μένα το λένε αυτό;”. Μια γυναίκα στην ηλικία μου δεν είναι μια όμορφη γυναίκα. Ίσως είμαι μια όμορφη γυναίκα για την ηλικία μου. Με φοβίζει λίγο ο χρόνος. Όταν ανεβαίνεις ένα σκαλί και να μην το ανεβαίνεις με μεγάλη σιγουριά, βλέπεις ότι το σώμα σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ορισμένα πράγματα», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Γιατί να κάνω έναν γάμο; Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Είναι ένας θεσμός ξεπερασμένος για μένα. Δεν έχει πάψει ποτέ η κακογλωσσιά του κόσμου αν σκεφτείτε το διαδίκτυο που έχει αντικαταστήσει το παλιό κουτσομπολιό.

Φέτος πέρασα μία μικρή ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη και καλούσα τη μάνα μου

«Έχω παίξει περίπου 200 ρόλους. Χαίρομαι πολύ όταν με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου! Καλλιτέχνες που ασχολήθηκαν με την πολιτική είναι όπως και οι άλλοι. Κάποιοι καλοί θα συνεχίσουν και άλλοι θα αποτύχουν. Όταν κάποιος επιλέγεται για μια υποψηφιότητα, λογικό δεν είναι να δει κάποιος πώς έχει φερθεί; Αυτός ο καταιγισμός των ειδήσεων και των νέων που έχει γίνει ένας κακός εθισμός, είναι σημαντικά θέματα μαζί με δευτερεύοντα θέματα. Όταν έπαιρνες την εφημερίδα ήξερες σε ποια σελίδα είναι τα πολιτικά και τα κουτσομπολιά. Πλέον υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Οι γιαγιάδες είναι για να παρηγορούν και να κάνουν χατίρια. Η μάνα είναι το σημαντικό! Φέτος πέρασα μία μικρή ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη και καλούσα τη μάνα μου. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε. Είναι αναντικατάστατη η μάνα! Στον ανθρώπινο βίο, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα είναι αυτό της μάνας και του παιδιού», πρόσθεσε.

enikos.gr