Αλήθεια τώρα; Απειλητικά μηνύματα και… bullying καταγγέλλει ότι δέχεται η οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη! Η αποκάλυψη και η απάντηση του πολιτικού πατέρα της

Αρνητικό κλίμα δημιούργησε σε έναν γενικό απολογισμό η παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor, μιας παίκτριας ασθενικής, σχεδόν απαρατήρητης που όμως, ως δια μαγείας, ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλέστερη προκαλώντας έντονες αντιδράσεις!

Άλλοι μίλησαν για βύσμα κι άλλοι απλώς της έκαναν επιθέσεις για τις χαμηλές επιδόσεις και την… ανυπαρξία της. Φαίνεται, ωστόσο, πως η Ανθή κατάφερε να γίνει αντιπαθής σε τέτοιο βαθμό που, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο faceboo, ο γαμπρός της, η οικογένεια της παίκτριας του Survivor δέχεται απειλές!

«To survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying – απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…», έγραψε ο Κώστας Ευθυμίου, σύζυγος της μεγάλης αδερφής της Ανθής.

Τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς reality προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανθή ήταν ομολογουμένως η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Η συμμαχία που σύναψε με τον Περικλή Κονδυλάτο, για κάποιους έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες reality που έχει γνωρίσει η τηλεόραση, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανακοίνωση πως η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε από το κοινό ως το δημοφιλέστερο μέλος της κόκκινης ομάδας. Χιλιάδες χρήστες των social media επιτέθηκαν στην παραγωγή του show αλλά και στην 36χρονη παίκτρια, μιλώντας για στημένη απόφαση.

Ως φαίνεται, κάποιοι από αυτούς έκριναν σωστό να εκφράσουν την οργή τους με διαδικτυακές απειλές προς τα μέλη της οικογένειας Σαλαγκούδη.

Η απάντηση του πατέρα της

O κακός χαμός, λοιπόν, έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τη Σαλαγκούδη. Το κοινό είναι διχασμένο αφενός για τις κακές αγωνιστικές της επιδόσεις στο ριάλιτι αφετέρου για την παραμονή της στο παιχνίδι μετά την τελευταία ψηφοφορία.

Στο twitter ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να κάνουν λόγο για στημένη ψηφοφορία. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του διευκρίνισε πως δεν έχει καμία εμπλοκή και πως αυτή είναι αδιάβλητη.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πολιτικός, πρώην υφυπουργός και πατέρας της Ανθής, απάντησε λακωνικά σε όσα ακούγονται για την κόρη του.

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα», δήλωσε στην εφημερίδα «On Time».

patkiout.gr