Άμεσα αποτελέσματα: Μητέρα θεραπεύει τους κιρσούς με αυτή την φυσική συνταγή της γιαγιάς!

Ο κύριος παράγοντας που ευθύνεται για την εμφάνιση κιρσών είναι η κληρονομικότητα.

Οι κιρσοί εμφανίζονται συνήθως λίγο μετά τα τριάντα, και η κατάσταση επιδεινώνεται εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά και έγκαιρα.

Ωστόσο, η λύση που προτείνουμε σήμερα είναι αποτελεσματική και εντελώς φυσική. Έχει προταθεί από μια μητέρα που ισχυρίζεται ότι είδε σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.

“Αυτή η θεραπεία εξαφάνισε τους κιρσούς μου, ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα χρόνια,” είπε η μητέρα.

Πώς να φτιάξετε την θεραπεία:

Συστατικά:

Οδηγίες:

Κόψτε τα καρότα λεπτά και τοποθετήστε τα στο μπλέντερ. Προσθέστε την αλόη βέρα και ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν ένα λείο και ομοιόμορφο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέστε το μηλόξυδο, για να γίνει μια κρεμώδης μάζα.

Αποθηκεύστε το σε ένα μικρό δοχείο.

Χρήση:

Απλώστε λίγη κρέμα στα πόδια σας, και σηκώστε τα ψηλά για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αυτή η θεραπεία παρέχει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, και αντιμετωπίζει πλήρως το πρόβλημα σε βάθος χρόνου.

Επίσης, το μασάζ θα σας βοηθήσει αρκετά, ειδικά αν συνδυαστεί με την αγωγή αυτή. Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνετε μασάζ απευθείας στις φλέβες, αλλά αρχίστε να κάνετε απαλό μασάζ στις πατούσες και στα δάχτυλα, και σιγά-σιγά προχωρήστε προς τα πάνω.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, σηκώστε τα πόδια σε γωνία 45 μοιρών κατά τη διάρκεια του μασάζ, και χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι, το οποίο μειώνει την κατακράτηση υγρών και βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

πηγή : athensmagazine