Αννίτα Πάνια: Μιλά για πρώτη φορά για το ακατάλληλο βίvτεο με το όνομά της (video)

Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες και κινητά τηλέφωνα ένα βίvτεο που υποτίθεται πως είναι τραβηγμένο μέσα από τα καμαρίνια του ALTER, την εποχή που η Αννίτα Πάνια κρατούσε την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και έκανε και βραδινές εκπομπές «ταλέντων».

Σε αυτό, υποτίθεται πως απεικονίζοvταν να αλλάζουν ρούχα η Αννίτα Πάνια και η Τσίλα, με το υλικό να θεωρείται διόλου κατάλληλο μιας και οι δυο τους εμφανίζονταν γυμvές.

Tόσα χρόνια μετά, η Αννίτα με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε με το βίvτεο της Χριστίνας του «Big Brother», μίλησε για πρώτη φορά για το εν λόγω υλικό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την ίδια, αλλά για μια ξανθιά κοπέλα που της μοιάζει.

«Αυτό το έργο το ξέρω εγώ. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα ‘η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι’ και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει (γέλια). Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς…

Συνέχεια έβλεπα ‘το ρ0ζ βίvτεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμvές και το έπαιζαν όλα τα sites, πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα και εγώ ‘τι έχουν πάθει αυτοί;’. Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το βίvτεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής», την ακούσαμε να λέει χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στις ανυπόστατες φήμες.

dailymedia.com.gr