Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια με την υγεία του: Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Τετάρτη

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μάχη του με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια.

«Τι έγινε εκείνη την Τετάρτη, που αποφάσισες να μιλήσεις στα social γι’ αυτό που περνούσες;», ρώτησε η Τζένη Μελιτά τον Αντίνοο Αλμπάνη.

«Δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήμασταν περιοδεία με την παράσταση Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής και παίζαμε σε ένα μαγικό θέατρο στην Άρτα. Εκεί, λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει η παράσταση, ξεκινάει να βρέχει καταρρακτωδώς.

Τόση πολλή βροχή, που θα περίμενε κανείς να διακοπεί η παράσταση και οι θεατές να φύγουνε», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Παίζαμε υπό βροχή και κοίταζα τους θεατές, οι οποίοι έβγαζαν μπουφάν, βιβλία, τσάντες και ήταν τόσο απορροφημένοι, που δεν ήθελαν να τελειώσει όλο αυτό. Ήθελαν να κάτσουν δίπλα μας, στο πλευρό μας, να βιώσουν την όποια ταλαιπωρία βιώναμε κι εμείς, αρκεί να τελειώσει η παράσταση. Δεν το ξεχνάω», συνέχισε να λέει ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Και έγινε ένα κλικ μέσα μου για αυτό το «μαζί», για αυτή τη μοιρασιά. Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα ότι αυτό το μαζί έχει πολύ μεγάλη αξία, ουσία, νόημα.

Και αν μπορέσω εγώ μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτού του προβλήματος να γίνω το «μαζί» κάποιου άλλου, τον δω χαρούμενο, ευτυχισμένο, μπορεί να αλλάξει μια ψυχολογία, μια ματιά», κατέληξε συγκινημένος ο ηθοποιός.

 

Πηγή: www.newsit.gr