Αντώνης Λουδάρος: «Με πέθαναν ξανά» – Η οργισμένη ανακοίνωση

Για ακόμα μια φορά ξέσπασε ο Αντώνης Λουδάρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τα fake news που κυκλοφορούν εις βάρος του. Ο ηθοποιός εξήγησε μέσα από ένα story πως κυκλοφορεί η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, πράγμα που προφανώς δεν υφίσταται.

Συγκεκριμένα ο ίδιος στην ανάρτησή του, αν συνεχιστεί η εν λόγω κατάσταση, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Φυσικά, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είναι μια χαρά και σημείωσε πως τα εν λόγω δημοσιεύματα αναστατώνουν τους δικούς του ανθρώπους.

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω, θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά. Ντροπή σας», ανέφερε ο Αντώνης Λουδάρος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στα ψεύτικα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για εκείνον, λέγοντας: «Νεύριασα, γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο ότι “ο Λουδάρος πέθανε”. Μέσα στο κείμενο έλεγε άλλα. Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει τόσο χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».

newsbomb.gr