Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Πέντε λεπτά πριν αρχίσει το δελτίο με πήραν τηλέφωνο ότι ο γιος μου είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά»

H Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό και θυμήθηκε την εποχή πριν από 8 χρόνια που συμπαρουσίαζαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Η δημοσιογράφος δεν απέκλεισε να βρεθεί και στην ψυχαγωγία: «Η ζωή είναι απροσδόκητη. Ποτέ μη λες ποτέ».

«Θεωρώ εξαιρετικά άδικο οι εργαζόμενοι να γίνονται σάκοι του μποξ για διάφορα άλλα συμφέροντα. Νομίζω ότι είμαστε εύκολος στόχος» είπε για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στοχοποιούνται.

«Αλίμονο στην οποιαδήποτε κυβέρνηση θα σκεφτόταν να κάνει πολιτική παρέμβαση στο δελτίο» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί πρόταση από ιδιωτικό κανάλι αλλά δεν ενέδωσε γιατί αγαπάει την ΕΡΤ ενώ μίλησε για τους 16χρονους γιους της που χαρακτήρισε «ωραία τυπάκια».

«Θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί τους. Είμαι και μαμά φίλη γιατί πιστεύω και στα όρια, ειδικά τώρα στην εφηβεία. Στην εφηβεία φταις εσύ για όλα» είπε.

Η πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση άλλωστε είχε να κάνει με τα παιδιά της.

«Είναι η πιο δύσκολη και η πιο σκληρή στιγμή της ζωής μου όταν πέντε λεπτά πριν αρχίσει το δελτίο με πήραν τηλέφωνο ότι ο γιος μου που έπαιζε αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά και τον πήγαιναν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Έχεις ευθύνη απέναντι σε όλους εκείνη τη στιγμή να σφίξεις τα δόντια και μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους να διακτινιστείς στην Πάτρα. Ήταν πιο δύσκολη στιγμή και από το δικό μου ατύχημα» είπε αναφερόμενη στο σοβαρό δικό της τροχαίο.

«Όταν στροβιλιζόταν το αμάξι έλεγα τα ονόματα των παιδιών μου και έλεγα ότι για τα παιδιά μου δεν θα επιτρέψω να συμβεί. Θα μπορούσα να έχω χάσει τη ζωή μου. Το αμάξι έφερε 3 τούμπες και σύρθηκε στο αντίθετο ρεύμα για 60 μέτρα».

«Φέρω ακόμα τα σημάδια από πισώπλατες μαχαιριές. Ο χώρος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και είναι σκληρός. Όσο πιο πολύ με χτυπάνε τόσο πιο πολύ πεισμώνω» είπε.

znews.gr