Άντζελα Γκερέκου: «Ασχολήθηκα με την πολιτική γιατί ήταν ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη»

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή το φινάλε της δεύτερης σεζόν της «Γης της Ελιάς», το οποίο πλησιάζει.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά, στη σειρά του MEGA.

«Η “Γη της Ελιάς” ήρθε κι έμεινε στη ζωή μου. Είπαμε για δύο χρόνια και θα συνεχίσει μάλλον και στον τρίτο χρόνο. Ο Ανδρέας Γεωργίου κατάφερε να με κάνει να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί για 15 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν δοσμένη ολοκληρωτικά στην πολιτική, ήμουν 11 χρόνια βουλευτής και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού», συμπλήρωσε.

Όσο για τον Τόλη Βοσκόπουλο, εξήγησε πως ήταν εκείνος που τη βοήθησε να βρει πραγματικά τον εαυτό της.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος με δέχτηκε με όλες μου τις ανησυχίες. Αφοσιώθηκα στην κοινή μας ζωή από αγάπη, αλλά αυτό που δεν μου ζήτησε ποτέ ήταν να αφομοιωθώ, με την έννοια του να χάσω τον εαυτό μου. Αντίθετα, παρ’όλες τις δυσκολίες που πέρασε, με προέτρεψε να ασχοληθώ με την πολιτική. Ασχολήθηκα με την πολιτική, γιατί ήταν σχεδόν ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αγαπούσα την Κέρκυρα, είχα και ένα παιδάκι 2,5 ετών, είχα πετύχει στην καριέρα μου και το εγκατέλειψα για να αφοσιωθώ στην πολιτική. Υπήρχαν προκαταλήψεις, ότι είσαι γυναίκα, είσαι καλλιτέχνης, σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, έχεις μία εμφάνιση και επιτρέπεται να έχεις και σπουδές; Ήταν πολύ “βαρύ” αυτό για το σύστημα. Δεν τα παράτησα για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μία γυναίκα μπορεί να έχει πολλά πεδία θετικά με το μέρος της, που τα έχει κατακτήσει, δεν της έχουν χαριστεί και συγχρόνως, να είναι χρήσιμη στην πολιτική, δημιουργική και να κερδίσει».

newsbeast.gr