Αποκάλυψη για την Τζένη Μπότση: “Είναι αρκετά ταραγμένη, οι γονείς της το έμαθαν τώρα”

Με αφορμή την καταγγελία της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, κολλητός φίλος της πρώτης, θέλησε να πει δυο λόγια στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η ηθοποιός είναι πολύ ταραγμένη και οι γονείς της το έμαθαν μετά την καταγγελία.

«Είναι μια κατάσταση κι ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί. Είναι κάτι που το συζητούσαμε ανά περιόδους και με αφορμές, ήταν κάτι που την έτρωγε, νομίζω ότι βρέθηκαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να το πει. Και οι προϋποθέσεις είναι ότι βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες για να στηρίξει η μία την άλλη απέναντι σε ένα γεγονός, το οποίο από ό,τι ξέρω η κάθε μία ήταν μόνη της και έτσι βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να το μοιραστούν. Προφανώς κι έχω μιλήσει με την Τζένη όλο αυτό το διάστημα, και χθες και σήμερα, είναι αρκετά ταραγμένη. Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση, ένιωθα πως ήταν ένα γεγονός το οποίο είχε κοντρολάρει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, είναι αρκετά ταραγμένη» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θέλω να σας δώσω κι ένα στοιχείο που το έμαθα κι εγώ τώρα. Οι γονείς της το έμαθαν τώρα, μετά από τόσα χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.
Νιώθω ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μιλήσουν τα κορίτσια. Εννοώ να πουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει βγει».

Δες το βίντεο:

tlife.gr