Αυτά τα 5 ζώδια δεν παραδέχονται ότι έχουν ερωτευτεί

Κριός

Ο Κριός αρνείται πεισματικά ότι ερωτεύεται. Είναι παθιασμένοι άνθρωποι και όταν ερωτεύονται, μπορούν να πολεμήσουν όσο θέλουν αυτό το συναίσθημα, αλλά αυτό δεν θα το εμποδίσει να γίνει μεγαλύτερο.

Ταύρος

Ο Ταύρος τείνει να είναι εξαιρετικά κλειστός όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, και αυτό περιλαμβάνει τον εαυτό του. Όταν ένας Ταύρος ερωτεύεται, επηρεάζει τη διάθεσή τους, πώς αισθάνονται σωματικά και ακόμη και τις σκέψεις τους.

Σκορπιός

Η άρνηση του Σκορπιού προέρχεται πραγματικά από ένα μέρος της συνείδησής τους. Ξέρουν ότι όταν ερωτεύονται, ερωτεύονται βαθιά, έτσι ισχυρίζονται ότι το πρόσωπο που αγαπούν δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτούς. Εν τω μεταξύ, ο Σκορπιός αποθηκεύει κάθε μήνυμα και προσπαθεί να είναι ευχάριστο ενώ περιμένει τον συντροφο να δημοσιεύσει κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός προσπαθεί να συμπεριφέρεται καλά στους ανθρώπους, αλλά γίνεται πιο δυνατος όταν ερωτεύονται. Θα γελάσουν με το αστείο που κάνει το άτομο και όταν δεν είναι τόσο αστείο. Αλλά αν τους ρωτήσετε αν ερωτεύονται, θα το αρνηθούν. Ο Ζυγός θα παραδεχτεί ότι σε σέβεται αλλά αυτό δεν είναι αγάπη, είναι θαυμασμός σύμφωνα με αυτούς. 

Λέων

Ο Λέων προσπαθεί να ταξινομήσει τα συναισθήματα του ως κάτι που νιώθουν για όλους – την αγάπη που νιώθει για την ανθρωπότητα. Εάν ναι, γιατί ανυπομονείτε να τον δείτε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, και γιατί πρέπει να είστε μαζί του σωματικά και συναισθηματικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας;