Αυτά τα λεφτά παίρνουν οι ηθοποιοί στις «Άγριες Μέλισσες»

Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες», η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο που έγινε μέσα από τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που υποδύεται την Βιολέτα στις Μέλισσες αναφέρθηκε στη διαφορά της τηλεόρασης του σήμερα με εκείνη της περιόδου προ κρίσεως, μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Συγκεκριμένα, η Θεοφανία Παπαθωμά συγκρίνει τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 με το «Άγγιγμα Ψυχής».

«Ως παραγωγή είναι καλύτερα, η μέρα με τη νύχτα. Ως αμοιβή είναι χειρότερα επίσης, η μέρα με τη νύχτα», δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές των «Αγριων Μελισσών», αυτή του διασυρμού της από τον «Κωνσταντή».

«Το ‘Άγγιγμα ψυχής’ ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά! Την ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ! Τα γυρίσματα έγιναν στα Ζαγοροχώρια, όπου πηγαίναμε τις δεκαπέντε μέρες του μήνα, οπότε τα απολαύσαμε σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο και να μου μιλάνε. Αυτό ήταν υπέροχο, γιατί μου έδειχναν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για την ωραία σειρά που έβλεπαν. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Μπορείς να πεις, δηλαδή, ότι ξαναζώ την εποχή που παιζόταν το ‘Άγγιγμα Ψυχής’», είπε σχετικά με το ντεμπούτο της και τι θυμάται από εκείνη την εποχή.

Ερωτηθείσα για τον Μανούσο Μανουσάκη και για το εάν της έκανε πρόταση για το Κόκκινο Ποτάμι, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Οχι, δεν μου έκανε κάποια πρόταση. Ευτυχώς, γιατί θα είχα ένα φοβερό δίλημμα».

mononews.gr