Αυτά τα ζώδια παντρεύονται πάνω από μια φορά

Τα ζώδια που θα παντρευτούν πάνω από μία φορά είναι τέσσερα στο σύνολο.

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την οικογένεια, τη θαλπωρή και την σταθερότητα, υπάρχουν όμως και ζώδια που δεν θα θυσίαζαν με τίποτα την ανεξαρτησία τους. Το ότι δεν θέλουν να παντρευτούν δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι, απλά δεν τους αρέσει η ιδέα του γάμου και προτιμούν να είναι σε σχέση ή single.

Εμείς θα σταθούμε στην πρώτη κατηγορία και θα δούμε τα 4 ζώδια που όχι μόνο είναι υπέρ του γάμου, αλλά θα το δοκίμαζαν και για δεύτερη φορά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Αυτά τα ζώδια παντρεύονται πάνω από μια φορά

Δίδυμος

Δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, γιατί κάθε μέρα για εκείνον είναι διαφορετική. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία και να διασκεδάζει έξω με τους φίλους του. Είναι κυκλοθυμικός και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει όταν είσαι κοντά του. Αυτό το ζώδιο είναι παρορμητικό και μπορεί να παντρευτεί πολύ σύντομα, ακόμα και σε νεαρή ηλικία. Αν ο Δίδυμος έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό του, πιθανότατα να το δοκίμαζε και για δεύτερη φορά.

Τοξότης

Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την περιπέτεια και την αλλαγή. Θέλει να κάνει ό,τι του αρέσει και δεν του αρέσουν οι συμβιβασμοί. Ο Τοξότης είναι κοινωνικός, του αρέσει να φλερτάρει και δεν έχει υπομονή. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και μπορεί να αφήσει έναν σύντροφο που αισθάνεται ότι δεν τον καλύπτει για να αναζητήσει κάποιον άλλον. Κάπως έτσι μπορεί ο Τοξότης να αποκτήσει πολλούς γάμους στο ενεργητικό του.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι υπέρ του γάμου και αναζητεί την ασφάλεια και την σταθερότητα. Αυτές οι επιθυμίες δεν αλλάζουν ακόμα και μετά από κάποιο ατυχές διαζύγιο. Αφού ξεπεράσει ο Καρκίνος τον χωρισμό, θα ψάξει να βρει έναν άλλον σύντροφο για να κατακτήσει όλα όσα ονειρεύτηκε. Και έτσι θα δοκιμάσει να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δίνει πολύ σημασία στα επαγγελματικά του κι έτσι η προσωπική του ζωή μπαίνει πάντα σε δεύτερη μοίρα. Οι απαιτήσεις του είναι εξαιρετικά πολλές και η τελειομανία του πολλές φορές αποτελεί πρόβλημα μέσα στον γάμο του. Ο Παρθένος γίνεται απόμακρος όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα ήθελε. Έτσι η πιθανότητα να πάρει διαζύγιο είναι μεγάλη, αλλά δεν θα πτοηθεί και θα δοκιμάσει και δεύτερη φορά.

Πηγή: bovary.gr