Αυτά τα ζώδια θα μπουν στη λίστα με τους “άτακτους” του 2020

Μήπως είσαι ένα από αυτά;

 

Οι διακοπές των Χριστουγέννων φτάνουν και μαζί τους και η στιγμή που θα κάνουμε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Τα κατορθώματά μας αλλά και τις αποτυχίες μας. Ξέρω, σκέφτεσαι ότι όλο το 2020 ήταν μια αποτυχία αλλά ας δούμε τα πράγματα αστρολογικά.

 

 

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μπει στη λίστα με τους “άτακτους”. Φυσικά, αναφερόμαστε στις ερωτικές περιπέτειες. Μπορεί για κάποιους η χρονιά σε αυτό το κομμάτι να ήταν αδιάφορη αλλά για τα παρακάτω ζώδια ήρθαν κοντά με την αισθησιακή τους πλευρά.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει την τάση να βάζει ψηλά την ερωτική του ζωή και τις σχέσεις γενικά αλλά τα πράγματα έγιναν πιο θερμά στο ερωτικό κομμάτι μέσα στο 2020. Μαζί με την ένταση που έφερε το τρίγωνο Δίας-Κρόνος-Πλούτωνας στον 7ο οίκο σου που αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. η Αφροδίτη (ο πλανήτης του έρωτα) ξόδεψε 4 περίπου μήνες στον 12ο οίκο σου που είχε να κάνει με την κρυφή ατζέντα και τη ζωή στα παρασκήνια. Αυτό σημαίνει ότι άφησες την περιπετειώδη διάθεσή σου να βγει και ίσως έκανες και κάποια μυστικά ραντεβού.

 

Παρθένος

Μπορεί ο Παρθένος να έχει το σύμβολο της αθωότητας αλλά δεν το διατήρησε αυτή τη χρονιά. Είχες πολύ κίνηση στον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με την αγάπη, το πάθος και την απόλαυση. Δεν μας προκαλεί έκπληξη που ένα τόσο εσωστρεφές ζώδιο είχε μεγάλη αντανάκλαση στην ερωτική του ζωή. Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο σου έκανε τα πράγματα πιο θολά όσον αφορά το ρομαντισμό αλλά είχες την φαντασία σου σύμμαχο. Επίσης, ο Άρης ήταν ανάδρομος στον 8ο οίκο σου που έχει σχέση με το σεξ. Το αποτέλεσμα ήταν μεγάλη λαχτάρα και περιέργεια για σένα και μέσα στο 2020 όντως άγγιξες τις επιθυμίες και τα πάθη σου.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι λογικό να βρίσκεται στη λίστα με τους “άτακτους” κι αυτό δεν θα άλλαζε ούτε το 2020. Είσαι σε επαφή με τη σεξουαλικότητά σου πάντα αλλά τα πράγματα έγιναν πιο έντονα αυτή τη χρονιά. Για αρχή, η ανάδρομη Αφροδίτη στον 8 οίκο σου προκάλεσε πάθη και δεν άφησε επιλογή αντίστασης σε ρομαντικές καταστάσεις από το παρελθόν. Συνδυάζοντάς το με τον Ουρανό που επηρέασε τον τομέα των σχέσεών σου σου έφερε ακόμα πιο προκλητικές και αντισυμβατικές μεθόδους διαχείρισης της ερωτικής σου ζωής αυτή τη χρονιά. Πειραματίστηκες περισσότερο.

 

Πηγή: marieclaire.gr