«Αυτή η χώρα σκότωσε την μητέρα μου»: Σuγκινεί ο πρωταθλητής κρίκων Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του

Ένα πέπλο θλίψης έχει σκεπάσει τη χώρα μας από την το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου μετά τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη αφού δεκάδες είναι οι συνάνθρωποί μας που έχασαν τη ζωή τους.

 

Ανάμεσά τους και η μητέρα του πρωταθλητή κρίκων Χριστόφορου Κωνσταντινίδη ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή κρατούσε μέσα του ζωντανή την ελπίδα ότι η μητέρα του μπορεί να είχε σωθεί. Η ελπίδα αυτή όμως έσβησε το απόγευμα της Παρασκευής και μέσα από μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram εκφράζοντας τον πόνο αλλά και την οργή του γι’ αυτό που συνέβη.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση. Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα» έγραψε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.