Αυτή ήταν τελικά η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε στο Blue Horizon

«Πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής» είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη, του δυστυχούς βιοπαλαιστή που έπεσε θύμα των ζοφερών και κτηνωδών ενστίκτων των μελών του πληρώματος του Blue Horizon που χθες, αργά το βράδυ, τον πέταξαν στη θάλασσα και ξεψύχησε στα παγωμένα νερά του λιμανιού του Πειραιά.

Η νεκροψία – νεκροτομή, του φτωχού Κρητικού, που κάνει όλη την Ελλάδα να ξεσπά σε λυγμούς, που ξεκίνησε γύρω στη 13:30, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, από τους ιατροδικαστές Σωτήρη Μπογιόκα και Σωκράτη Τσαντίρη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στη σορό του 36χρονου υπήρχαν αρκετά ευρήματα που εξετάστηκαν, δίνοντας μια αρκετά καλή εικόνα στους επιστήμονες. Ειδικότερα: οι ειδικοί διαπίστωσαν πως ο νεαρός έχασε ζωή του από πνιγμό, καθώς, όπως είπαν και οι φίλοι του, δεν ήξερε κολύμπι, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο σημείο, όχι μόνο του νερού, αλλά και τις περιδίνησης απο τις προπέλες του πλοίου. Επιπροσθέτως, όπως διαπίστωσαν, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν, πλήρως, το σκηνικό του θανάτου.