Αυτοί είναι οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού κύκλου – Δημιουργούν φανταστικά σενάρια στο μυαλό τους…

Η ζήλια και η κτητικότητα συνιστά το πιο αρνητικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων ζωδίων, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσωπικές τους σχέσεις.

Συχνά μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις που το αίσθημα της ζήλιας, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται ότι περί αυτού πρόκειται, τους κάνει να μη σκέφτονται λογικά, αλλά να δημιουργούν φανταστικά σενάρια στο μυαλό τους.

Δείτε παρακάτω τους πιο ζηλιάρηδες το ζωδιακού κύκλου:

Ταύρος

Είναι της σχέσης, του συναισθήματος και του έρωτα. Αν δεν τα έχει αυτά στην καθημερινότητά του, νιώθει ότι κάτι ουσιαστικό του λείπει.

Η φοβία του ωστόσο να μην τον κερατώσουν και να μην του είναι άπιστοι, τον κάνουν πολλές φορές τρομερά ανασφαλή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι και εμπιστεύονται τόσο δύσκολα, που η ζήλια για αυτούς είναι κάτι το καθημερινό.

Η ζήλια τους πηγάζει από την ανασφάλεια είτε ότι δεν είναι «αρκετοί», είτε ότι θα τους «κερατώσουν» με αποτέλεσμα να φοβούνται.

Κανείς δε θέλει να δει τον Καρκίνο να νευριάζει. Θα κάνει ολόκληρο show με χειριστικό δράμα και θα πετάει πληροφορίες που είχε ακούσει την τάδε ημέρα τον τάδε μήνα.

Έχει τέλεια μνήμη και τη χρησιμοποιεί συνέχεια για να βγει από πάνω σε συζήτηση που έχει να κάνει με τη ζήλια και όχι μόνο.

Σκορπιός

Το πιο ζηλιάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και με διαφορά. Έχει έντονες εκδηλώσεις κτητικότητας, μανίας μη χάσει αυτό που του «ανήκει». Προσπαθεί συνέχεια να κατέχει τον σύντροφό του μέχρις ότου εκείνος να μην αντέχει άλλο και να φύγει.

Αν ο/- η σύντροφός τους έχει καριέρα, περνάει καλά μόνος-η και δεν τους έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, δε μπορούν να το διαχειριστούν.

Η ζήλια τους θα εκδηλωθεί είτε με πολλά και έντονα ξεσπάσματα θυμού, είτε πλήρη απουσία και αποστασιοποίηση.

Αιγόκερως

Όσο κυνικός και ρεαλιστής και να δείχνει, όσο κι αν ο ίδιος δεν αντέχει τις ζήλιες από τον/την σύντροφό του, άλλο τόσο ζηλεύει.

Επειδή, έχει μάθει κατά βάση να είναι μόνος του και χωρίς σχέση, φοβάται την απιστία επειδή θέλει να ξέρει ότι ο χρόνος που περνάει μαζί σου δεν πάει κάπου χαμένος, αλλά αποτελεί μία καλή επένδυση.

Άπαξ και του μπει η ζήλια στο μυαλό δεν του φεύγει εύκολα. Θέλει συχνά να του υπενθυμίζεις τι νιώθεις για αυτόν, διαφορετικά θα αρχίσει να φοβάται πως έχεις αμφιβολίες. Επιπλέον. προτιμά κατά βάση να είναι ήρεμος αλλά όταν σκέφτεται αρνητικά, απομακρύνεται πολύ.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς πιθανόν να κλάψει κατά τη διάρκεια μίας σκηνής ζηλοτυπίας που θα προκαλέσει. Θα κλάψει γιατί νιώθει και άβολα με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και γιατί «έπεσε στα μάτια» του άλλου. Ένα μεγάλο αρνητικό, είναι ότι ζηλεύει το παραμικρό ακόμα και αν είναι το πιο ασήμαντο πράγμα. Επίσης, συχνά κάνει σενάρια ότι τον απατούν, ενώ ο άλλος μπορεί απλά να κάνει μπάνιο, να τρώει κλπ.

Πηγή: in.gr