Χάρης Ρώμας: «Μπήκα σε καραντίνα μετά την επαφή με τον Πατούλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περιπέτεια που πέρασε και την καραντίνα μετά την επαφή του με τον Γιώργο Πατούλη που διαγνώσθηκε ως θετικό κρούσμα κορονοϊού.

«Μπήκα σε καραντίνα μετά την επαφή μου με τον Περιφερειαρχή Αττικής Γιώργο Πατούλη. Ήταν θετικός και ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών. Φοβήθηκα. Δεν πανικοβλήθηκα ως γιατρός, αλλά αποσυντονίστηκα. Το πρώτο που έκανα ήταν να πάω στο ψυγείο, “λέω ας φάω για να συγκεντρωθώ”. Μπήκαμε σε καραντίνα, κάναμε τα τεστ, έκανα και τα τρία που απαιτεί το πρωτόκολλο και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Για τις επιτυχίες που έχει κάνει αποκάλυψε: «Έχω δουλέψει σκληρά και στον χώρο και με τον εαυτό μου, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποδεχτώ ότι δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους. Έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες, αλλά ήμουν υπό αμφισβήτηση».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε: «Ο έρωτας με άλλαξε προς το καλύτερο. Είμαι άνθρωπος που έζησε πολυσχιδή ερωτική ζωή. Ήμουν παντρεμένος, έχω κάνει σχέσεις που κράτησαν χρόνια. Έχω παίξει ξύλο στη Μύκονο για έναν έρωτα. Την σύζυγό μου την ερωτεύτηκα. Την κοίταζα ένα βράδυ και έπαθα coup de foudre. Ήμουν 24 χρόνων και είχα ερωτευτεί μια συμφοιτήτρια. Τώρα πια δεν έχουμε καμιά επαφή».

Ο ίδιος, μάλιστα αποκάλυψε πως μετά από χρόνια οι δυο τους συναντήθηκαν. Εκείνη είχε τρία παιδιά πια και ο Χάρης Ρώμας συγκινήθηκε όταν την είδε. «Θα έδινα και τη ζωή μου για τον έρωτα που ζω τώρα», εξομολογήθηκε έπειτα ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας είπε: «Η Σοφία άξιζε να είναι στον δεύτερο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”» και αποκάλυψε πως πριν από χρόνια είχε πάει στον γάμο της και της είχε κάνει και δώρο το νυφικό της. «Η Σοφία είναι δυνατός άνθρωπος και στέκεται στα πόδια της γερά», ανέφερε.

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος».

 

znews.gr