Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί αλλά αμφισβητηθεί – Σε κάποια είχαν δίκιο»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του σειράς, Maestro, στο Mega ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε τη Δευτέρα (10/10) στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου για την επαγγελματική του πορεία και για την κριτική που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως δεν έχει αδικηθεί, ενώ δεν έκρυψε πως σε ορισμένα από τα πράγματα που του είχαν χρεώσει, είχαν δίκιο. «Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία σε αυτά τα 32 χρόνια, ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δεν έκρυψε πως «Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει, αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι που γίνεται και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικές ηλικίες. Σε κάποια είχαν δίκιο. Κοιτώντας κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός κατ’ αρχήν γιατί αγαπούσα πολύ αυτό που έκανα».

Μάλιστα, χαρακτήρισε «τεράστιο δώρο» για εκείνον το γεγονός ότι «Έκανα δουλειά και καριέρα αυτό που αγαπούσα από μικρό παιδί. Αυτό είναι τεράστιο δώρο», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

reader.gr