Χρήστος Δάντης: Πήγε σε δικηγόρο για να υπερασπιστεί την Ασημίνα – Θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Στην αντεπίθεση περνάει ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, από το Survivor All Star.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα είδαν την πόρτα της εξόδου, καθώς παρέβησαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, αφού πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο.

Λίγες ώρες μετά ο Χρήστος Δάντης έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στη σύντροφό του, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πιστεύω σε σένα και στην ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε εσπευσμένα από την Κύπρο
Ωστόσο, υπήρξαν αρκετά σχόλια χρηστών του διαδικτύου που εξέφραζαν την πεποίθηση ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου χρησιμοποιούσε το κινητό τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνεί με το Χρήστο Δάντη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής επιμένει πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τη σύντροφό του όσο εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να το αποδείξει.

«Ο Χρήστος Δάντης θα έμενε περισσότερες ημέρες στην Κύπρο, αλλά επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα. Έχει μιλήσει με δικηγόρο και θα ζητήσει για το δικό του κινητό και για τα κινητά των συγγενών πρώτου βαθμού της Ασημίνας, να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους τελευταίους δύο μήνες. Για αυτό γυρνάει, για να κάνει ραντεβού με το δικηγόρο για να αποδείξει ότι η Ασημίνα δεν έχει κάνει τηλεφώνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

iefimerida.gr