Δάκρυσε η Παναγία στην κηδεία του 12χρονου που κpεμάστηκε στο δωμάτιό του, σoκαρισμένοι οι συμμαθητές του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Η κηδεία του 12χρονου μαθητή από την Καρδίτσα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, τελέστηκε σε κλίμα οδύνης, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του.

Ειδικότερα, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα Κοιμητήρια, ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία του μέσα στο σπίτι του, με τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συμμαθητές να βρίσκονται εκεί, για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ράγισε καρδιές το κείμενο που διαβάστηκε στην κηδεία του 12χρονου μαθητή

Στην κηδεία του 12χρονου μαθητή, ένα από τα παιδιά διάβασε ένα κείμενο που έγραψαν όλοι μαζί για τον φίλο τους, που είχε έρθει με την οικογένειά του στην Καρδίτσα από το Κιλκίς, πριν από λίγους μήνες και είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με τον χαρακτήρα του.

Η οικογένειά του ψάχνει ακόμα απαντήσεις για την τραγωδία, ενώ η δίδυμη αδερφή του, η οποία τον βρήκε κρεμασμένο, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο άτυχος μαθητής ήταν ένα ήσυχο παιδί και σύμφωνα με τους καθηγητές στο σχολείο του, δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του, ήταν επιμελής και δεν είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα μπούλινγκ.

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ την πρόθεση να αυτοκτονήσει, κάνουν τους αστυνομικούς να στραφούν σε μια άλλη κατεύθυνση.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από την αυτοκτονία να κρύβεται ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, κάτι που πρόκειται να φανεί από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν.

Όπως υπογράμμισε στο newsit.gr η θεία του 12χρονου αγοριού «ο ανιψιός μου ήταν ένα υπέροχο παιδί, δεν έδειχνε κανένα δείγμα ότι θα προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη.

Όλα ήταν καλά στη ζωή του και με το σχολείο και με την οικογένεια του. Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς από την αδελφή του ότι μπορεί να έχει σχέση με κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι αλλά δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια δείγματα. Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί. Ξέρετε τα παιδιά σήμερα έχουν πολλές ενασχολήσεις. Ήταν ένα ζωηρό παιδί.

Τώρα ψάχνουμε αν ευθύνεται κάποιο παιχνίδι. Πρώτη φορά το ακούμε και εμείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ξέρετε πως είναι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Ασχολιόταν με το ίντερνετ αλλά όχι εμμονικά, όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Από την αδελφή του μαθαίνουμε ότι είχε επαφές με παιχνίδια, όμως ότι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Και το κορίτσι είναι σε σοκ τώρα δεν μπορούμε να μάθουμε περισσότερα».

Και προσθέτει η θεία «την Κυριακή είχα μιλήσει με τον ανιψιό μου, ήταν χαρούμενος, μιλούσαμε για εκδρομές, δεν έδειχνε τίποτα να τον προβληματίζει. Αυτά τα παιχνίδια είναι λίγο περίεργα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι όλα εικασίες αυτά που λέμε.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, συντετριμμένοι. Αν η έρευνα αποδείξει ότι ευθύνεται κάποιο παιχνίδι, ας είναι αυτό η αρχή για να προστατευτούν όλα τα παιδιά. Είναι μια μεγάλη μάστιγα. Αν η υπόνοια που έχουμε ότι ευθύνεται κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι αποδειχτεί πραγματικότητα, τότε μιλάμε για κάτι εγκληματικό».

Μερικές ώρες μετά την τραγωδία, μίλησε στο Live News η μητέρα του 12χρονου μαθητή, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τον γιο της τόσο ξαφνικά.

Πηγή:enimerotiko