Δείτε πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου – Οι αποκαλύψεις για όσα δεν έδειξαν τότε

Πολλά χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η νικήτρια του πρώτου Survivor στο Mega, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Έχουν περάσει πια σχεδόν δύο δεκαετίες από την προβολή του ριάλιτι επιβίωσης που πήρε μέρος, και η ίδια παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί τον νέο κύκλο στον ΣΚΑΪ.

«Όλα καλά! Παρακολουθώ το καινούριο Survivor με αγωνία. Μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας, απλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες συγκριτικά με εμάς που ήταν μόνο δύο. Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση και πάρα πολλά άλλα, που δεν έδειξαν. Τώρα τα δείχνουν» εξομολογήθηκε και αποκάλυψε ότι για δύο χρόνια πήγαινε συνέχεια στους γιατρούς λόγω προβλημάτων υγείας. «Το πιστεύεις ότι ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου από το Survivor, που δε θα φύγουν ποτέ;» σημείωσε.

Και στη συνέχεια η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πρόσθεσε: «Όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε. Τόσο πιο πολύ τραβάγανε, και τόσο πιο πολύ σε αφήνανε…».

Ακόμα, υπογράμμισε ότι έχει ξεχωρίσει την Κάτια Ταραμπάνκο και πιστεύει ότι δεν αντέχει το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος λόγω ηλικίας. Τι έκανε, όμως, τα χρήματα που κέρδισε;

Δες όλα όσα είπε στο «Ευτυχείτε» στο παρακάτω βίντεο:

tlife.gr