“Δεν ήταν ΑΜΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία – Ξεσπά ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη

Συντετριμμένος ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη για τον άδικο χαμό του αδερφού του, τον οποίο έριξαν μέλη του πληρώματος στη θάλασσα, όταν πήγε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon.

Ξέσπασε ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρυιώτης, κάνοντας λόγο στην εφημερίδα “ON time”, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε να πάει τον άλλο του αδελφό στο νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε σοκ.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά “πήγα χθες το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη”.

Περιγράφοντας πώς έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του, σημείωσε “εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα τότε και είδα τα βίντεο εκείνη τη στιγμή”.

Αναφερόμενος στον αδερφό του, ο οποίος πνίγηκε στη θάλασσα, με τρεμάμενη φωνή, τόνισε “ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του. Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι”, ενώ αναφέρθηκε στο δράμα της οικογένειας, καταλήγοντας “οι γονείς μας έχουνε πεθάνει”.

Πηγή: www.diaforetiko.gr