Δεν μπορείτε να αντισταθείτε και πειράζετε συνέχεια το σπυράκι σας; Τουλάχιστον κάντε το σωστά! Δείτε ΠΩΣ να το σπάσετε!

Τα σπυράκια είναι ένα αηδιαστικό κομμάτι της ζωής. Είναι κόκκινα, συχνά πονάνε και είναι αρκετά άσχημα. Μας ενοχλούσαν στην εφηβεία και συνεχίζουν να μας ακολουθούν μέχρι και την ενήλικη ζωή. Έχουμε μάθει ότι δεν πρέπει να τα ακουμπάμε και να μην τα σπάμε – τι γίνεται, όμως, αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε;

Αν έχουμε ραντεβού σε μερικές ώρες και πρέπει να σπάσουμε το σπυράκι; Αν θέλετε τόσο πολύ να σπάσετε το σπυράκι σας, υπάρχει τρόπος. Ωστόσο, πρέπει πάντα να ακολουθείτε την τεχνική του Dr. Oz.

O λόγος που δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάμε ή να σπάμε τα σπυράκια είναι επειδή τα χέρια μας είναι γενικά βρόμικα και μπορεί να κάνουμε το σπυράκι χειρότερο μολύνοντας το.

Ακόμα χειρότερα, πιέζοντας το σπυράκι και από τις δύο άκρες (όπως κάνουμε όλοι) είναι κακό για το υγιές δέρμα γύρω από το σπυράκι. Δυσκολεύει το να φύγει το σπυράκι και αφήνει σημάδι στο δέρμα. Η καλύτερη τεχνική είναι να σπάσετε το σπυράκι χρησιμοποιώντας δύο πράγματα.

Θα χρειαστείτε:

-Οινόπνευμα
-Βελόνα

Οδηγίες:

1. Ξεκινήστε απολυμαίνοντας τα πάντα. Χρησιμοποιήστε το οινόπνευμα για να απολυμάνετε το σπυράκι, τα δάχτυλα σας και την βελόνα.

2. Μόλις καθαρίσουν όλα, περάστε την βελόνα στο σπυράκι από την μία πλευρά. Περάστε την ίσια, ώστε να βγει από την άλλη πλευρά.

3. Τραβήξτε την βελόνα προς τα πάνω για να σπάσετε το σπυράκι.

4. Μπορείτε να το πιέσετε με τα καθαρά σας χέρια αν έχει μείνει πύον.

Προφανώς, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Αλλά αν είστε προσεκτικοί και ακολουθήσετε την διαδικασία βήμα βήμα, τότε θα σπάσετε με ασφάλεια το σπυράκι. Προσοχή με την βελόνα στο πρόσωπο. Ζητήστε την βοήθεια ενός ενήλικα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

63

Μόλις σπάσετε το σπυράκι και καθαρίσετε τα υπολείμματα, καθαρίστε την περιοχή με ένα στυπτικό όπως το φουντούκι και ενυδατώστε. Ο Dr. Oz μας δίνει μια τελευταία – τρομακτική – συμβουλή: μη σπάτε ποτέ ένα σπυράκι που βρίσκεται ανάμεσα στην γέφυρα της μύτης και τις άκρες των χειλιών.

Αυτό το σημείο ονομάζεται «τρίγωνο του θανάτου» και υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν προσπαθήσετε να σπάσετε ένα σπυράκι σε αυτό το σημείο, θα πιέσετε το πύον μέσα στις φλέβες που φτάνουν στο εγκέφαλο και θα προκαλέσετε εγκεφαλικό απόστημα. Οι φλέβες του εγκεφάλου μπορεί να μπλοκάρουν από το πύον και να προκαλέσουν λοίμωξη στην εγκέφαλο. Και αυτό δεν είναι καλό.

Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του Dr. Oz, θα σπάσετε το σπυράκι σας με ασφάλεια.

Πώς σας φαίνεται;

πηγή : fanpage