Δημήτρης Σταρόβας: Τι αναφέρει η σύντροφός του για την πρόοδο στην ομιλία του

Τα νεότερα για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μετέφερε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Μετά το συγκινητικό βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο καλλιτέχνης πριν από 10 ημέρες, με τον ίδιο να καταγράφεται να μιλά δημόσια, για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ενώ συνεχίζει τις θεραπείες του για την πλήρη αποκατάσταση της ομιλίας του, ο Δημήτρης Σταρόβας επανήλθε στα social media την Τρίτη, 25/06, με ένα βίντεο όπου παίζει κιθάρα.

Και το νέο του βίντεο, όπως και το προηγούμενο, έτυχε θερμής υποδοχής από τους διαδικτυακούς του φίλους, που έσπευσαν για μία ακόμη φορά να του στείλουν την αγάπη τους στα σχόλια.

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του από τη σύντροφό του
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό», η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μετέφερε τη χαρά του για τη βελτίωσή του στο παίξιμο κιθάρας, προσθέτοντας ότι η βελτίωση της ομιλίας της είναι πιο πίσω σε ρυθμό, «αλλά προχωράει καλά».

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό. Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό, αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής, θέλει να επανέλθει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Σταθάκη.

iefimerida.gr