Δώρα Τσαμπάζη: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτησή της για τη γιορτή του πατέρα:«Σε αυτούς που λείπουν…»

Η Δώρα Τσαμπάζη, από τον περασμένο Οκτώβριο μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά που απέκτησε με τον ολυμπιονίκη μας στο Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο οποίος υπήρξε, για όσο καιρό κατάφερε, ο καλύτερος πατέρας. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή τη σημερινή γιορτή του πατέρα, θέλησε να μνημονεύσει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ως πατέρα και τα λόγια της είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι».

Συγκεκριμένα, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε: «Σήμερα δεν είναι διαγωνισμός για τον “καλύτερο” μπαμπά του κόσμου. Δεν είναι μέρα για να βγουν τα μπαμπαδόμετρα. Σήμερα είναι μια γιορτή για όλους τους μπαμπάδες που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά τους.

Για αυτούς που λείπουν πολλές ώρες ή μέρες από το σπίτι για να εργαστούν. Σε αυτούς που λείπουν και θα λείπουν για πάντα γιατί οι μάχες που έδωσαν ήταν άνισες, αλλά πάλεψαν για μια ημέρα παραπάνω, για μια ώρα παραπάνω. Στους μπαμπάδες που πήραν στους ώμους τους όλα τα προβλήματα, που πέρασαν σύνορα, ποτάμια για ένα καλύτερο αύριο, που πνίγηκαν σε μια θάλασσα για μια ελπίδα. Γιατί πατέρας σημαίνει να αγωνίζεσαι ακόμη και αν όλα γύρω σου πρόκειται να γκρεμιστούν και μαζί τους και εσύ…».

Tην τρυφερή της ανάρτηση συνόδευε η παρακάτω φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τα παιδιά του:

Snapinsta.app_354828171_158923003848107_8108522264859393007_n_1080.jpg

Πηγή: www.gossip-tv.gr