Εδώ είναι τα ζώδια που κοιμούνται λιγότερο

Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα ζώδια που κοιμούνται λιγότερο; Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε για τις 4 προσωπικότητες που δεν χάνουν χρόνο για ύπνο.

Στην τέταρτη θέση αυτής της λίστας είναι ο Τοξότης. Μιλάμε για μια προσωπικότητα που δεν θέλει να χάσει χρόνο. Ο Τοξότης είναι ένα σημάδι ότι αγαπάει τις περιπέτειες, θα κάνει πολλά νέα πράγματα. Θα πειραματιστεί και θα ανακαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, οπότε θεωρεί τον ύπνο σπατάλη χρόνου.

Στην τρίτη θέση είναι ο Ζυγός. Σε αντίθεση με τον Τοξότη,ο Ζυγός κοιμάται λίγο όχι λόγω της επιλογής. Μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο που τείνει να ανησυχεί λίγο για όλους.

Ο Ζυγός θέλει πραγματικά να κοιμηθεί πολύ, αλλά τη νύχτα ενοχλείται από τις μεγαλύτερες ανησυχίες και χρειάζεται πολύς χρόνος για να κοιμηθεί.

Το ασημένιο μετάλλιο πηγαίνει στον καρκίνο. Ακριβώς όπως το Ζυγό , ο καρκίνος δεν κοιμάται πολύ λόγω της επιλογής της. Ο καρκίνος έχει μια προσωπικότητα που τείνει να είναι πολύ ταραχώδης, ειδικά τη νύχτα. Σκέφτεται  και ξανασκέφτεται πράγματα ενώ περιμένει απαντήσεις.

Και η πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πηγαίνουν στον Δίδυμο που είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει ποτέ να σταματήσει.

Έχει πάντα πολλές ιδέες στο κεφάλι του και δεν θέλει ποτέ να σταματήσει. Για τους Δίδυμους, ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου.