Έφη Πίκουλα: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ»

Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» και μίλησε για τον γάμο της με τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Επίσης αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που είχαν εμπορικότητα. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Σταμάτησα γιατί ήθελα να σταματήσω. Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον άνδρα μου ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη. Εγώ τότε είχα αρνηθεί, λέγοντάς του πως το σπίτι δεν είναι δικό του και πρέπει να με καλέσει η Αλίκη. Περνάνε λίγες ημέρες και μου τηλεφωνεί για να με καλέσει. Με συγκίνησε. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

«Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

in.gr