Έφη Σαρρή για το J2US: Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι η δασκάλα

Τι απαντάει η τραγουδίστρια σε όλα όσα της καταλογίζουν

 

 

Στο Happy Day μίλησε η Έφη Σαρρή και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως δεν πήγε στο J2US για να την κρίνουν οι άλλοι ενώ απάντησε και σε όλα τα αρνητικά σχόλια που της έχουν γίνει.

«Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε απολύτως τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε πως «με διακρίνει, νομίζω, αυτή η διαχυτικότητα. Καλό θα είναι, λοιπόν, κάποιος αν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις να τις υποστηρίζει με κάποιο τρόπο. Γιατί ο καθένας μπορεί αν πει ότι θέλει. Τον πιστεύουμε; Όχι»!

Όταν η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν οι παίκτες έχουν κάποιο παράπονο μαζί της, εκείνη απάντησε με νόημα: «Θέλετε να τους ρωτήσετε; Τους δέρνω, τους χτυπάω, τους μαλώνω… Δεν ξέρω…. Δεν ξέρω τι έγινε με τη Δέσποινα Βανδή! Δεν βλέπετε; Που είχα αναφέρει πως δεν θέλω να μου κάνει κριτική; Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει γιατί κάνω πολλές δηλώσεις. Αν, όμως, το είχα αναφέρει ναι δεν θα ήθελα, όχι από την κυρία Βανδή αλλά γενικώς, γιατί εγώ δεν κρίνομαι. Εγώ είμαι η δασκάλα».

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα διαχειριστεί η Έφη Σαρρή την κριτική στο δεύτερο επεισόδιο J2US!

 

 

Πηγή: protothema.gr