«Είναι λεβέντης βρε..έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο» – Οι δηλώσεις του πατέρα του 53χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιaσμού της 12χρονης

Παραμένει προκλητικός ο πατέρας του 53χρονου: «Είναι λεβέντης βρε… Θέλετε να βρίσω;» (Βίντεο)

Εμμένει στις προκλητικές δηλώσεις του ο πατέρας του 53χρονου κατηγορουμένου για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια.
Επιμένει να υπερασπίζει τον γιο του, ο πατέρας του 53χρονου Ηλία Μίχου που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Είναι λεβέντης βρε…έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Εκνευρισμένος φανερά με τα όσα έχουν συμβεί και ακούγονται για τον γιο του παραπέμπει τους δημοσιογράφους να κάνουν ένα «γκάλοπ έξω για το όνομα αυτό».

Η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση σχολίασε τις δηλώσεις του πατέρα. «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, λέει ποιος είναι ο γιος του, δε νομίζω πως άκουσε τι του λένε και τον νοιάζει τι του λένε».

Εξήγησε πως πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. «Έρευνες έχουν δείξει πως όταν μία γυναίκα έχει κακιές σχέσεις με τον άντρα της, προσκολλάται ακόμη περισσότερο στο γιο της, με το σκεπτικό πως είναι ο μοναδικός άντρας που δεν θα την προδώσει, βγαίνει ύστερα κακοποιητικός και ο γιος και αυτό δεν τελειώνει ποτέ, βαρέλι χωρίς πάτο» είπε η ψυχολόγος.

Τόνισε πως ένας παιδοβιαστής δεν θα δείξει ποτέ τις αρρωστημένες σκέψεις του. «Οι άνθρωποι που θεωρούσαμε επικίνδυνους μέχρι πρότινος ήταν αυτοί που δεν ήταν καλά στα μυαλά τους. Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που σκέφτονται προβληματικά γιατί έχουν κακή σχέση με τον εαυτό τους και είναι ανάμεσά μας και είναι χιλιάδες» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, είναι μεγαλωμένη με πολύ κακά πρότυπα, με ένα τεράστιο “εγώ” και με μισογυνισμό» κατέληξε η κ. Βέλτση.

Πηγή:megatv