«Είναι Μεγάλη Τρίτη κι έγινε ένα θαύμα»: Άνοιξε τα μάτια του ο Δημήτρης Κόκοτας, περνά στο επόμενο στάδιο

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γεννηματάς μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» ακούστηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα για πρώτη φορά ευχάριστα νέα για την κατάστασή του 55χρονου τραγουδιστή.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα:

«Γνωρίζαμε όλοι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, δηλαδή ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του. Όλοι ελπίζαμε, και κυρίως οι συγγενείς του καθώς αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο, να γίνει ένα θαύμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σας πω ότι γίνονται ή δεν γίνονται θαύματα, ωστόσο καμιά φορά οι συμβολισμοί έχουν τον δικό τους ρόλο. Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει μηχανική υποστήριξη, έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα -έκφραση των γιατρών με τους οποίους μιλάω καθημερινά.

Επέλεξα να δώσω σήμερα την είδηση, όμως και όχι χθες γιατί οι γιατροί ήθελαν να είναι απολύτως ασφαλείς και να ξέρουν ότι είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή και περάσαμε στο επόμενο στάδιο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Γνωρίζαμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας δεν ήταν διασωληνωμένος καθώς υπήρχε τραχειοστομία. Το θέμα είναι ότι πρώτον ο Δημήτρης αναπνέει μόνος του, δεύτερον ανοίγει τα μάτια του, τρίτον αντιδράει στα βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα επικοινωνία από μέρους του.

Πηγή: www.fanpage.gr