Εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σπύρο Μπιμπίλα on air – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι – Σταματάμε τη σύνδεση»

Την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη θέλησαν να φιλοξενήσουν ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, τού έδωσε τον λόγο. Ωστόσο εκείνος θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν γνώριζε πως θα κάνουν ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι του καθώς έχει αρνηθεί σε όλα τα κανάλια να μιλήσει. «Επομένως, το να είναι (η κάμερα) έξω από το σπίτι μου δεν είναι με τη δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς. Για να μην συμβεί παρανόηση με τα υπόλοιπα κανάλια, ήσασταν έξω από το σπίτι μου χωρίς να το γνωρίζω» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Ρε συ Σπύρο, τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην μιλήσεις. Αυτό μας νοιάζει τώρα;».

«Εμένα με νοιάζει. Θέλετε να μιλήσω ή να φύγω; Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαμε συνεννοηθεί μία εβδομάδα πριν. Γι’ αυτό βγήκα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τους άλλους» ανταπάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την παρουσιάστρια να ενημερώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε έρθει σε επικοινωνία και με τους δικούς της συνεργάτες.

«Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι! Θα στείλουμε μήνυμα στον Λιάγκα, στη Φαίη, στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι να μην παρεξηγηθούν. Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Μετά τις διαφημίσεις, Κατερίνα Καινούργιου και Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκαν και πάλι on air.

«Πείτε που θέλετε να πάμε γιατί εγώ δεν εισακούομαι σε αυτήν την εκπομπή. Εγώ ζήτησα να μην βγει ο Σπύρος στην εκπομπή ξανά. Αν θέλει ο ίδιος θα βγει, να τον πιέσουμε εμείς, να μην βγει. Επειδή σε αυτή την εκπομπή, η δική μου γνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν, κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου, γι’ αυτό το είπα. Πάμε στον Σπύρο» σημείωσε η παρουσιάστρια, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να ζητά συγγνώμη.

tlife.gr