Έλενα Κρεμλίδου για Survivor All Star: «Μετά τα εργομετρικά μου είπαν να περιμένω και έμεινα με το κινητό στο χέρι»

Η Έλενα Κρεμλίδου έκανε το δικό της σχόλιο για το Survivor All Star.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, σχολίασε το γεγονός ότι η ίδια δεν βρίσκεται για την ώρα ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο» είπε αρχικά η instagrammer και συνέχισε:

«Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά».

Τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου σχολίασε: «Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

ieidiseis.gr