Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με γνωστό ράπερ

Η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ράπερ του γνωστού τραγουδιού «Mama» iLLEOο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, στην «κρίση» ηλικίας όταν έκλεισε τα 30 και τι ήταν αυτό που άλλαξε στη ζωή της.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό βγήκε νέα σχέση σου με τον ράπερ του «Mama» iLLEOο… Είσαι ερωτευμένη;

Έχω χρεωθεί κάτι άλλο που δεν γνωρίζω; Δεν θα απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσω. Υπάρχει ένα φλερτ που αύριο μπορεί να τελειώσει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μου και θα είμαι σίγουρη, θα μιλήσω γι’ αυτόν.

Τι ηλικία έχεις;

Έκλεισα τα 30, αλλά νιώθω 20 και ότι τώρα ξεκινάω. Έφαγα ένα… χαστούκι ακριβώς πριν από έναν χρόνο και είπα στον εαυτό μου «ξύπνα και βάλε στόχους στη ζωή σου» και το έκανα. Την περίοδο που εξαφανίστηκα ήταν σαν να περνούσα μια κρίση από αυτές που περνάμε όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας. Επαναπροσδιόρισα μερικά πράγματα και προχωράω μπροστά, έχοντας κάνει restart.

Άλλαξες πράγματα στη ζωή σου;

Ναι. Σταμάτησα να ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι και ασχολούμαι μόνο με μένα, κοιτάω να γίνομαι καλύτερη και να μην αναλώνομαι σε ανούσιες καταστάσεις.