Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις έντονες αντιδράσεις, όταν η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη τονίζοντας τα θετικά του στοιχεία την εποχή της συνεργασίας τους.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αυτή τη φορά αναφέρθηκε στη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί, ενώ μίλησε για την περσινή χρονιά της καραντίνας την οποία και αποφάσισε να περάσει στην Αίγινα.

Για την πορεία της στην υποκριτική η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία, θέλω να σταματήσω γιατί κάποια χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, κάποια αναγκαστικά χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, όπου πάει ο νους του καθενός, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο και μου λένε οι γύρω μου πως δεν γίνεται γιατί δίνεις χαρά στον κόσμο.

Εισπράττω την αγάπη. Εισπράττω τη χαρά. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται», είπε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

tlife.gr