«Εν έτει 2023 ένας άνθρωπος να αλλάζει χειροκίνητα τις ράγες στο τρένο»: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η τραγωδία στα Τέμπη με το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τους δεκάδες νεκρούς είναι το μόνο θέμα με το οποίο ασχολείται σήμερα και η εκπομπή Πρωινό.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, αρχικά θέλησε να πει δυο λόγια:

«Καλημέρα, καλό μήνα, όσο μπορεί να λέμε ότι η ημέρα αυτή είναι καλή και όσο μπορούμε να λέμε ότι ο μήνας αυτό που ξεκινά είναι καλός. Είναι δραματικά τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλα αυτά που γίνονται αλλά πρέπει να τα περιμένουμε.

Ζούμε σε μία χώρα που μπορεί να μας αφορά τι είπε ο Πολάκης και αν διεγράφη ο Πολάκης ή όχι αλλά επί της ουσίας ζούμε σε μία χώρα του δυτικού κόσμου που δεν… τέλος πάντων, είναι αυτό που λέμε η ευνομούμενη κοινωνία που τα έχει όλα λυμένα. Δυστυχώς, πράγματα που έπρεπε να είναι λυμένα, αποδεικνύεται στη χώρα μας ότι ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως δουλεύουν πράγματα που αφορούν τη ζωή μας κατά τύχη τελείως.

Η εκπομπή διαμορφώνεται διαφορετικά σήμερα, απολύτως ενημερωτική. Ζητήσαμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και από τη Λίτσα Πατέρα να μην έρθουν σήμερα, καλεσμένο δεν θα έχουμε. Θα δούμε τι γίνεται και θα καταγράψουμε τις εξελίξεις».

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα.

«Θεωρώ ότι κάνω τηλεόραση ασπρόμαυρη το 1970! Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα συζητάω εν έτει 2023 για έναν άνθρωπο που χειροκίνητα αλλάζει τις ράγες στο τρένο. Δεν πίστευα ότι συμβαίνει!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.gr