Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το Mega η Φαίη Σκορδά – Στη θέση της Μενεγάκη η Δανάη Μπάρκα;

Το ντόμινο εξελίξεων , το οποίο προκαλούν οι μετακινήσεις, οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφές των παρουσιαστών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές διάστημα, φαίνεται ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο. Η Φαίη Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτές τις μέρες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μετά το ραντεβού της παρουσιάστριας με την διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, για το οποίο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το zappIT και ο Γιώργος Σκρομπόλας, δεν προέκυψαν συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών την επόμενη σεζόν, παρά το θετικό κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση.

Με το κανάλι του Φαλήρου να προχωρά με ενημέρωση στην πρωινή ζώνη, κατάργηση των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και παραγωγή μόνο μαγνητοσκοπημένων προγραμμάτων, τα περιθώρια στενεύουν αρκετά και πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, η Φαίη Σκορδά θα ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την ίδια στιγμή, η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega το προσεχές καλοκαίρι, όπως και της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ζώνη, δημιούργησαν μεγάλα κενά και φαίνεται πως κάποιες κουβέντες που είχαν «παγώσει» αναθερμάνθηκαν. Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται εκ νέου σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega και μάλιστα, τα καθοριστικά ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες.

Το πλάνο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που βρίσκεται προς εξέταση στο τραπέζι του Mega αυτή τη στιγμή, μιλά για την Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη -να παίρνει πάσα από την ενημερωτική εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στις 09:40 και να ολοκληρώνεται στις 12:30- και την Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Στην περίπτωση που η παρουσιάστρια και ο σταθμός δώσουν τα χέρια, το αμέσως πολύ ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της μεταγραφής έχει να κάνει με τους υπόλοιπους συνεργάτες. Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη βολιδοσκοπήσει κάποια αγαπημένα της πρόσωπα που θα επιθυμούσε να έχει μαζί της. Μέχρι στιγμής, αυτός που δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από την άλλη, η φετινή αρχισυντάκτρια της παρουσιάστριας, Αγγελική Γιαννακοπούλου, θεωρείται πολύ πιθανό πως θα ακολουθήσει του χρόνου τον Νίκο Μουτσινά στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα του.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως υπάρχει πάντα ένα πολύ διακριτικό φλερτ του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1.

tlife.gr