“Έπιασα πάτο – Δεν είχα λεφτά να πιω έναν καφέ”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης, με τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Μάλιστα, δήλωσε ότι είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει λεφτά να αγοράσει τσιγάρα ή να πιει έναν καφέ.

“Είναι πάρα πολύ δύσκολα να επιβιώνει ένας ηθοποιός, όπως και σε όλες σχεδόν τις δουλειές. Ειδικά όταν δουλεύεις τρεις μήνες στο θέατρο και κάθεσαι έξι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Κωστής Σαββιδάκης

Και πρόσθεσε: “Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από φίλους, συγγενείς. Νομίζω ότι όλοι το έχουν περάσει, τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα και ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ”.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τη συζήτηση που έχει προκληθεί σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και τις τοποθετήσεις της εκκλησίας επί του ζητήματος.

“Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία και δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο. Δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Πρέπει να είναι ανοιχτές οι πόρτες και οι αγκαλιές (της Εκκλησίας), για να πάει όλος ο κόσμος. Δεν θα κρίνουμε ποιος είναι τι”, τόνισε.

news247.gr