Επιστροφή Μικρούτσικου στην TV – Η αλήθεια για τη «Στιγμή της Αλήθειας»

Είναι από τις ειδήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες με κάποιους μάλιστα να υποστηρίζουν πως είναι ζήτημα λίγων ημερών για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου σε βασικό ρόλο και δη με ένα προϊόν που δεν έχει αφήσει –δικαιολογημένα!- τις καλύτερες τηλεοπτικά εντυπώσεις. Ο λόγος για τη «Στιγμή της Αλήθειας» που είχε παρουσιάσει πριν από αρκετά χρόνια, το 2008, στον ΑΝΤ1 η Ευγενία Μανωλίδου ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων… και προστίμων για το περιεχόμενο της.

Τώρα λοιπόν, λέγεται ότι η «Στιγμή» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του OPEN και μάλιστα με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και προετοιμάζεται για να είναι σύντομα στον αέρα. Η είδηση αυτή μάλιστα ειπώθηκε και σε εκπομπές του σταθμού της Παιανίας, ενδυναμώνοντας έτσι τη δυναμική της. Ωστόσο, μιλώντας με στέλεχος του σταθμού που γνωρίζει πολύ καλά, μου διέψευσε κατηγορηματικά ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του σταθμού της σεζόν, τονίζοντάς μου μάλιστα πως τέτοια πρόταση δεν έχει πέσει ποτέ στο τραπέζι των συσκέψεων. Έτσι λοιπόν παρά το ότι η «είδηση» βγήκε από εκπομπές τους η αλήθεια για τη «Στιγμή της Αλήθειας» είναι ότι στο OPEN δεν είναι…open για τέτοιου είδους πρόγραμμα… τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Εκτός όμως από τη «Στιγμή» υπάρχει και κάποια άλλη εκπομπή που λέγεται ότι επίσης προετοιμάζεται για την τρέχουσα σεζόν στο ΟΡΕΝ που επίσης, στη διοίκηση δεν φαίνεται να έχουν ιδέα. Τίτλος της «BlowUp» και σύμφωνα με τη φημολογία θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς «πηγές» από το σταθμό δεν έχει επίσης τεθεί στη διοίκηση προς συζήτηση. Έτσι λοιπόν, ανώτατα στελέχη του σταθμού διαψεύδουν πως η «Στιγμή της Αλήθειας» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και η «BlowUp» με την Κατερίνα Καινούργιου θα βγουν σύντομα στον αέρα, τονίζοντας μάλιστα πως «έως τώρα» δεν έχει γίνει καμία ανάλογη συζήτηση για τη φετινή σεζόν…!

newsit.gr