Έσπασαν καρδιές στην πρεμιέρα του Deal – Η δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει η παίκτρια

Το Deal επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας και ο Χρήστος Φερεντίνος είπε σήμερα την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό. Το αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατών βρίσκεται ξανά στη μικρή μας οθόνη, για τέταρτη σεζόν στον Alpha και υπόσχεται τολμηρές και ξεκαρδιστικές στιγμές, αλλά και πολλά κέρδη.

Το Deal, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έσπασαν καρδιές στο πλατό. Πρώτη παίκτρια της σεζόν ήταν η Κατερίνα από τον Νομό Ηρακλείου. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά με την Κατερίνα να βγάζει αρκετά μικρά ποσά, αλλά και τις 20.000 ευρώ.

Αν και λίγη ώρα αργότερα έχασε και τις 40.000 ευρώ, δεν πτοήθηκε. Συνέχισε δυναμικά με την ελπίδα να φτάσει στον μεγάλο της στόχο που ήταν οι 60 χιλιάδες. Η Κατερίνα απέρριψε 7.500 ευρώ που της πρόσφερε ο τραπεζίτης και συνέχισε, έχοντας μέσα στο παιχνίδι τα εξής κουτιά: 0.01, 50, 5.000, 10.000 και 60.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έδιωξε το 0.01 και τις 10.000 ευρώ και πλέον είχε μπροστά της το τελευταίο τηλεφώνημα του τραπεζίτη, ο οποίος της πρόσφερε 13.000 ευρώ. Από το κοινό άλλοι της φώναζαν να συνεχίσει και άλλοι να σταματήσει. Η παίκτρια ήταν σε μεγάλο δίλημμα και όλοι με αγωνία περίμεναν να ακούσουν την απόφασή της.

zappit.gr