Φαίη Σκορδά: Προβληματισμός και στεναχώριες για την παρουσιάστρια (βίντεο)

 

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα στη «Φωλιά των Κου Κου» οι δίδυμοι Βαρουξή πως έχουν ξεγελάσει κοπέλα και έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και έντονες και η υπόθεση έφτασε μέχρι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έπειτα από καταγγελία που κατατέθηκε.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα θέμα που συζητούσε με τον Βαγγέλη Περρή έκανε συνειρμό και το μυαλό της πήγε στο επίμαχο θέμα, ωστόσο δε θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Σκεφτόμουν διάφορα τώρα. Έκανα μία παύση…», είπε προβληματισμένη η Φαίη Σκορδά. «Ότι στα σίριαλ λένε τον βιασμό “βιασμό” και όχι “δυσάρεστο περιστατικό” σκεφτήκαμε όλοι», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής, αναφερόμενος σε απόσπασμα από τις «Άγριες Μέλισσες» συγκρίνοντάς το με την υπόθεση που έχει προκύψει με τη Σοφία Μπεκατώρου.

Τότε, η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής: «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έκανα έναν τέτοιο συνειρμό με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Και το πρωί έβαλα λίγο τηλεόραση, είδα και στο Star κάποια πράγματα, στεναχωρήθηκα. Αλλά δεν θέλω να κάνουμε καμία μα καμία αναφορά. Όλα καλά. Όλα καλά».

newsbeast.gr