Φαίη Σκορδά: «Σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και για τις συζητήσεις για την επόμενη.

Η Φαίη Σκορδά παραχώρησε δηλώσεις και ρωτήθηκε τόσο για τη μετακόμισή της στη μεσημεριανή ζώνη, όσο και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο βραδινό πρότζεκτ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η παρουσιάστρια δήλωσε: «Περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για τη νέα σεζόν. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μια χρονιά που θα “χτίσουμε” κι ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος. Θα βάλουμε τα δυνατά μας τη νέα σεζόν».

Σχετικά με τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, είπε: «Έγινε μια κουβέντα πριν λίγες εβδομάδες, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά, είναι μέχρι και τις 14:00, είναι 12:00-14:00 η πρόταση που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, χωρίς να είναι πιεστικοί. Το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε».

«Εγώ ούτως ή άλλως, είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή στη 13:00. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά, αλλά βλέπουμε ότι πολλές φορές, το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό στο τέλος», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο βραδινό πρόγραμμα, όπως έγινε και στο «Voice», εξήγησε: «Το σκέφτηκα κάποια στιγμή. Είπα “τέλος, το αγαπάς το πρωινό, αλλά θα πας βράδυ”. Μου άρεσε, δεν το περίμενα, αλλά ζορίστηκα. Πάντα, όταν μου γινόταν πρόταση για πρωινό και βραδινό, έλεγα “όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα το κάνω”. Αγχώθηκα με την πρόταση, όμως το έκανα και το ευχαριστήθηκα. Το σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη».

Τέλος, μίλησε για τα πλάνα που έχει για το φετινό καλοκαίρι. «Θέλω να ευχαριστηθώ κάποιες στιγμές με τα παιδιά φέτος το καλοκαίρι. Πέρσι, δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι. Είχα υπογράψει τελευταία στιγμή με τον ΣΚΑΪ», είπε κλείνοντας.

newsbomb.gr