Φως στο Τούνελ: Τηλεφώνημα για βόμβα την ώρα της εκπομπής -Πώς αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη [βίντεο]

Ένα μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα.

 

Η δημοσιογράφος διαβάζοντας το μήνυμα που της έδειξε συνεργάτης της, είπε:

«Αχ Θεέ μου, τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.

Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου, που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά. Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα».

Μετά το μήνυμα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής, ο ίδιος άνθρωπος που το έστειλε, έγραψε στη δημοσιογράφο για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου:

«Για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου) δε θα βρεις τίποτα, η ιστορία έχει τελειώσει».

Τότε, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: «Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε(…). Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι δεν έχει τελειώσει.

Για το «Τούνελ» ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάιο και επιμένουμε. Γιατί κάποιος κάποια στιγμή θα υποδείξει το σημείο.

Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δε λέτε τίποτα; Για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία;

Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει του Μάριου, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρόλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

iefimerida