Φρίκη προκαλεί η ομολογία του δολοφόνου της 11χρονης: «Την έσυρα στο χωράφι, άκουσα ένα αχ και μετά τίποτα. Την πέταξα και πήγα στη μάνα μου»

Ο 37χρονος, που το παιδί εμπιστευόταν ως ένα πρόσωπο του άμεσου συγγενικού, αλλά και φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειάς του, με κυνισμό περιέγραψε πώς είχε σχεδιάσει να βιάσει το παιδί, ζητώντας του από το πρωί της Κυριακής να πάνε μια βόλτα αργά το απόγευμα της ίδας μέρας.

«Το πρωί σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ», είπε στην ομολογία του.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ομολόγησε στην ουσία ότι είχε σκοπό να βιάσει το κορίτσι, αφού είπε: «Όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά. Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. Μου είπε όχι και ότι θα το πει στους γονείς της».

Ο δολοφόνος, που δεν ήταν διατεθειμένος να δεχθεί το «όχι» και μάλιστα από ένα παιδάκι μόλις 11 χρονών, περιγράφει στη συνέχεια τις στιγμές της δολοφονίας: «Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια και πήγα στο σπίτι της μάνας μου».

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος που ήταν ελεύθερος αν και είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη εννέα ετών για βιασμό άλλης ανήλικης, επίσης από το συγγενικό του περιβάλλον, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και η σύζυγός του είναι έγκυος στο πέμπτο.

«Είχε αρπάξει την αδελφή μου από το λαιμό, θα τη σκότωνε»

Ως έναν άκρως επικίνδυνο και αδίστακτο βιαστή περιγράφει τον 37χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 11χρονης η θεία του παιδιού και αδελφή του πρώτου θύματος του 37χρονου, μιλώντας για τον βιασμό που είχε γίνει το 2017. Ο δολοφόνος είχε καταδικαστεί το 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ζάκυνθο και ήταν ελεύθερος μέχρι να δικαζόταν από το Εφετείο: Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη του σε εννέα χρόνια φυλακή και επτά χρόνια από το έγκλημά του ο δράστης ήταν ελεύθερος και ατιμώρητος.

Πηγή: www.diaforetiko.gr