Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ήταν πάντα απών. Μάλιστα, ο ηθοποιός προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές μαζί του.

“Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”.

Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

zappit.gr